Veel gestelde vragen over een App
 1. Ik heb een idee voor een app, maar waar moet ik beginnen?
  Er zijn meerdere punten waar je aan moet denken, voor je een app kan (laten) bouwen. Hier laten we je een checklist zien met stappen die je zullen helpen met vormen een concreet plan.
 2. Ik wil een app laten ontwikkelen, maar ik heb daar zelf niet veel kennis over. Is dit een probleem?
  Een project begint altijd met een idee, die uit wordt gedacht tot een concreet plan of functioneel ontwerp. Wij denken graag met je mee, bijvoorbeeld over de manieren waarom jouw app kan worden ingezet of worden gebruikt.
 3. Welke informatie hebben jullie nodig om mij te informeren over de mogelijkheden?
  Wij zullen je altijd vragen wie en wat je met jouw app wil bereiken. Daarnaast zien wij altijd graag een functioneel ontwerp tegemoet. Vervolgens zullen wij de technische werkzaamheden inventariseren en met deze met je bespreken.
 4. Ik heb geen technische rol, maar ben wel verantwoordelijk voor de uitrol van de app. Is er ook technische ondersteuning nodig vanuit mijn organisatie?
  Ben je niet technisch onderlegd? Maak je geen zorgen. Techniek is onze specialiteit, jouw idee brengt de app verder tot leven. Door gepland, tussentijds overleg, kunnen we kort schakelen. Mocht het uiteindelijk zo zijn dat er ook werkzaamheden nodig zijn binnen jouw organisatie, laten wij je dat op voorhand weten.
 5. Ik heb een klein budget, maar wil wel een app laten bouwen. Wat zijn voor mij de mogelijkheden?
  Dankzij ons business model, waarbij wij samenwerken met professionals uit India, kunnen wij oplossingen realiseren tegen betaalbare prijzen. Wij denken graag in mogelijkheden, niet in beperkingen. Vertel ons wat jouw mogelijkheden zijn. Wij nemen graag contact met je op om hier samen over te brainstormen.
 6. Mijn app moet werken op meerdere platformen en devices. Voor welke platformen ontwikkelen jullie?
  Wij ontwikkelen voor ieder gewenst platform en mobiel apparaat. Ontwikkelen voor verschillende platformen kan van invloed zijn op de ontwikkelkosten. Wij ontwikkelen daarom o.a. met phoneGap, daarmee bespaart u deze kosten. Bezoek onze whitepaper voor meer informatie.
 7. Binnen hoeveel weken is een app klaar?
  Dit hangt van af van de wensen en eisen die aan de app zijn verbonden. Wij zullen je altijd voor aanvang van het project informeren over de opleverdatum. Wij proberen gaan daarbij altijd uit van de eerst mogelijke datum. Dit kan afhangen van werkzaamheden die ook binnen jouw organisatie moeten worden gerealiseerd.
 8. Op welke manier gebeurd het testen?
  Wij zullen altijd iedere individuele functionaliteit zelf testen, gevolgd door een ketentest. Hierbij wordt het totaal aan functionaliteiten getest. Hierna zullen wij samen met jou/ jullie testen. Afhankelijk van de grootte van de functionaliteit en de resources binnen jouw organisatie, gebeurd dit gefaseerd (meerdere testrondes).
 9. Hoe maken we samen afspraken over de ontwikkelingen?
  Of je nu bij ons komt met een nog niet volledig uitgedacht idee, een functioneel ontwerp (met of zonder technisch ontwerp), we zullen pas van start gaan met het ontwikkelen zodra jouw wensen concreet zijn. Dit betekend dat wij het project zullen afbakenen en na akkoord van jou/ jullie, van start gaan.
 10. Werkt mijn app zonder internetverbinding?
  Het offline werken van een app is een functionaliteit. Dit kunnen wij voor je ontwikkelen.
 11. Ik wil iets laten wijzigen in een bestaande app. Is dit mogelijk?
  Software dat is ontwikkeld door een andere partij willen wij eerst graag inventariseren. We doen graag een inventarisatie voor je, zodat je weet wat de mogelijkheden zijn, of eventuele beperkingen.
 12. Hoe zit het met onderhoud zodra mijn app live is?
  Hier maken wij samen afspraken over voor het project begint. Dit komt omdat wensen kunnen verschillen en afhankelijk zijn van toekomstige plannen voor een app.
 13. Wat zijn jullie ervaringen met het bouwen van apps?
  Wij hebben 25 jaar ervaring met het onwikkelen van maatwerk applicaties, en 4 jaar ervaring in het onwikkelen van mobiele applicaties. Deze klanten [cases] gingen u voor!